Manifesto Aplicado do Neo-Surrealismo Céu Cinzento O Abominável Livro das Neves

Anti-Direita Portuguesa

ESQUERDA NÃO PARTIDÁRIA

LIVRE-PENSADORA

quarta-feira, junho 13, 2007

  • MADELEINE MCCANN ASSASSINADA NO ALGARVE?

    ESTAS INFORMAÇÕES VÊM NO JORNAL HOLANDÊS, DE HOJE, «DE TELEGRAAF»

    Segundo «De Telegraaf» há uma localização precisa do corpo de Madeleine McCann, que o jornal apresenta neste mapa.



    E, a seguir, apresenta esta fotografia do local onde pode estar, exactamente, o corpo de Madeleine McCann






    « De zinsnede 'vermoedelijke vindplaats' werd ook vorig jaar gebruikt in de toenmalige tipbrief over de verdwenen meisjes Stacy en Nathalie. Die brief kwam bij deze krant binnen uitgerekend op de dag dat de lichamen van de meisjes werden gevonden in een greppel langs de spoorlijn bij Luik. De brief was volgens het poststempel een dag eerder op de bus gedaan in Rotterdam. Ook die envelop bevatte plattegronden die waren uitgeprint van www.routenet.nl. De brief is door De Telegraaf overgedragen aan de politie Amsterdam-Amstelland, die de informatie omschrijft als 'belangrijk'. De politie verrichtte gisteren nog technisch onderzoek op de brief en zal deze vandaag of morgen overdragen aan het onderzoeksteam in Portugal.
    Tipbrief
    Volgens politiewoordvoerder Rob van der Veen is de nieuwe informatie belangrijk vanwege de sterke overeenkomsten met de tipbrief over het Belgische kinderdrama. "Met de tip over de Belgische verdwijningszaak in ons achterhoofd zet deze nieuwe brief ons op scherp. De briefschrijver van toen zat er erg dichtbij, terwijl de brief ook werd verstuurd voordat de meisjes werden gevonden. We houden er daarom rekening mee dat het een belangrijke brief kan zijn." Van der Veen vindt de nieuwe brief er wel minder professioneel uitzien. "Maar dat doet niets af aan het feit dat we ieder stukje informatie zorgvuldig zullen onderzoeken en overdragen aan de recherche in Portugal." De kruisjes op de kaart markeren plekken waar onverharde landweggetjes toegang
    geven tot het achterliggende heuvellandschap, dat dor en verlaten is. Deze onverharde paadjes zijn niet aangegeven op de wegenkaarten, wat het opvallend maakt dat de markeringen juist daar zijn neergezet. Clarence Mitchell, een Engelse diplomaat die optreedt als woordvoerder namens de familie, wil de mysterieuze brief graag tonen aan de ouders van het meisje en het rechercheteam. "We krijgen veel tips, zowel telefonisch als schriftelijk, binnen van zogeheten paranormaal begaafden. Deze tips worden beslist niet genegeerd, maar gerangschikt op bruikbaarheid, zoals genoemde feiten, namen, locaties en nummerplaten van voertuigen. Hoe duidelijker de informatie, hoe meer belang we eraan hechten." »

    (In «De Telegraaf»)